Προπαιδικό Ι: Νίκη – Μαχητές 5 – 3

Νίκη-πρόκριση για την ομάδα μας με σκορ 5-3 με την νίκη να έρχεται πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά ήταν ισορροπημένο, χωρίς φάσεις στις δύο εστίες, με πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου. Ένα ξέσπασμα όμως της ομάδας μας, έφερε 2 γρήγορα γκολ με σέντρα-σουτ του Μπολιανίδη κ ωραίο σουτ του Σαββάογλου, σκορ με το οποίο έληξε το 1ο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ένα απευθείας φάουλ του Μπολιανίδη και μία κεφαλιά του Σαββάογλου έφεραν το σκορ στο 4-0 δείχνοτας ένα εύκολο πρωινό. Οι πολλές αλλαγές έφεραν αναστάστωση και το σκορ με 2 σουτ έγινε 4-2 σε τρία λεπτά, φέρνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Ένα πανέμορφο όμως γκολ του Μπολιανίδη μετά από ωραία ενέργεια και σουτ του Κρασσά, “τελείωσε” ουσιαστικά το ματς. Το μόνο που κατάφερε ο αντίπαλος ήταν να μειώσει τελικό 5-3 λίγο πριν την λήξη. Επόμενος αγώνας, ο προημιτελικός την Κυριακή 14/9 στις 13:00, στο γήπεδο Λεόντων. Καλή επιτυχία. Το ταξίδι συνεχίζεται !!!

Παπαδόπουλος, Ποπίδης, Σαββόπουλος, Μπολιανίδης, Καγιόγλου, Αμοιρίδης, Σιώμας, Κοτρώνης, Σαββάογλου.
Ακόμη: Μότσνος, Κράσσας, Γιαννακάκης, Αμανατίδης, Σαρίδης, Μπουτσιούκας

 

Προπαιδικό Ι (δεύτερος αγώνας)
ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΕΣ 1-1 (3-2 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ)
ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ 4 ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΣΜ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΝΩΡΙΣ ΓΚΟΛ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Η ΩΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΟΓΛΟΥ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΕΜΦΑΝΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΕΧΑΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΡΜΑ, ΑΛΛΑ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ (ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΟΥΤ ΣΙΩΜΑΣ, ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΟΥΤ ΚΡΑΣΣΑΣ, ΣΟΥΤ ΚΟΡΝΕΡ ΚΑΓΙΟΓΛΟΥ, ΔΟΚΑΡΙ ΣΑΒΒΑΟΓΛΟΥ). ΤΟ ΣΚΟΡ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΥ. 3 ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΞΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ, ΛΕΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ!!!

ΣΚΟΡΕΡ ΣΑΒΒΑΟΓΛΟΥ

ΠΕΝΑΛΤΥ
1-0 ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ
1-1
ΔΟΚΑΡΙ ΚΟΤΡΩΝΗΣ
ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
2-1 ΣΙΩΜΑΣ
2-2
ΑΣΤΟΧΟΣ ΜΠΟΛΙΑΝΙΔΗΣ
ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
3-2 ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΟΚΑΡΙ ΛΕΟΝΤΕΣ

 

Προπαιδικό ΙΙ: Μαγνησιακός – Νίκη 6 – 0
Η ανωτερότητα των αντιπάλων ήταν εμφανής κυρίως “σωματικά”. Οι παίκτες μας προσπάθησαν και στάθηκαν ασάξιοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Περισσότερο πάθος στην διακδίκηση της μπάλας, ομαδικότητα όταν έχουμε κατοχή και όχι στα εύκολα λάθη. Πρέπει διαρκώς να βελτιωνόμαστε. Μπράβο για την προσπάθεια και την άψογη συμπεριφορά.

Έπαιξαν: Τσουκούλογλου, Γιανουλάκης, Χατζηλάρης, Πλακάς, Τσάκαλος, Αμπατζίδης, Οικονόμου, Σαριγιαννίδης, Λιόλιος, Γκάτσος, Σέγκερι