Δεν τα κατάφερε η Νίκη και έχασε στον Β’ αγώνα των play-off στο Φίλυρο από την τοπική ομάδα με σκορ 2-1. Η Νίκη δεν ήταν τόσο καλή όσο μας είχε συνηθίσει στις τελευταίες εμφανίσεις. Σ’αυτό συνετέλεσε τόσο ο κακός αγωνιστικός χώρος όσο και η απουσία των δύο κεντρικών αμυντικών μας. Η ομάδα παρασύρθηκε στο αγωνιστικό στυλ του αντιπάλου και έπαιξε ένα “ξένο” για αυτην ποδόσφαιρο. Εκνευρίστηκε ίσως λόγω διαρκών “τραυματισμών” και καθυστερήσεων του αντιπάλου.Ένοιωσε να της φεύγει ο χρόνος ενώ ήταν πίσω στο σκορ, δεν ήταν υπομομονετική να παίξει αυτό που ξέρει και μπορεί, ήταν άτυχη (2 δοκάρια) και αδικήθηκε από τoν επόπτη (ακύρωση του 2ου γκολ, ώς offside σε δεύτερο χρόνο). Χάσαμε από μία ομάδα που δεν ήταν καλύτερη από μας και εδώ τελείωσε η φετεινή μας παρουσία στην Α’ Κατηγορία.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους νεαρούς μας παίκτες και τον προπονητή Γ.Παπαδόπουλο. Μια ομάδα που φτιάχτηκε “εξ’αρχής”. με βασικούς 16-17χρονους νέους χωρίς εμπειρίες, έπαιξε ένα τόσο “φρέσκο” ποδόσφαιρο που άρεσε σε όλους και γέμισε ελπίδες για το μέλλον της Νίκης. Οι παίκτες μας το κατάφεραν και με το παραπάνω. Μπράβο σε ολους, συγχαρητήρια!

Έπαιξαν: Αμέτογλου, Σαββάτης, Λύττας, Τουμπόγλου, Νταμπίζας, Δασκαλόπουλος, Αϊβάζογλου, Μισαηλίδης, Παπαδόπουλος, Πασχούλης, Deda

Ακόμη: Γκούντας, Φαρμάκης, Κούσης

Γκολ: Αϊβάζογλου

 

Διαμόρφωση τους σκορ:

1- 0 (στο 10′)
1-1 (στο 20′ με τον Αϊβάζογλου)
2-1 (στο 30′)